Wikipedia:Papat Limpad 2012

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Logo Papat Limpad 2012

Papat Limpad 2012 iku istilah jroning Basa Jawa sing maknané Papat Pinunjul minangka ajang kompetisi nulis ing situs Wikipedia Basa Jawa. Kompetisi iki diangkah bakal diiloni déning para mahasiswa-mahasiswa Jurusan Sastra Jawa saka universitas-universitas ing Jakarta, Jawa Tengah lan Yogyakarta. Katahanan para peserta bakal diuji sajroning pitung sasi(September 2012 - April 2013). Liwat kompetisi iki diangkah bakal ana panambahan gunggung lan kualitas artikel-artikel abasa Jawa ing situs Wikipedia basa Jawa. Para pamenang kompetisi iki bakal antuk aprésiasi arupa komputer laptop lan sèrtifikat saka Wikimedia Indonesia. Kompetisi Papat Limpad 2012 iki didhukung kanthi dana bebarengan Wikimedia Indonesia, Wikimedia Prancis lan Wikimedia Swiss>.

Daptar peserta[besut sumber]

Kaca sing ditulis peserta[besut sumber]

Delengen uga[besut sumber]

Pranala njaba[besut sumber]