Tike Priatnakusumah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tike Priatnakusumah
Tike2a kapanlagicom.jpg
LairTike Priatnakusumah
Jeneng liyaTike "Extravaganza"
Pakaryanaktris, présènter
Taun aktif2002 - saiki
BojoArief Luth Handoko
AnakLatisya Rayya Arifti

Tike Priatnakusumah (lair ing Jakarta, 31 Oktober 1977; umur 42 taun) ya iku aktris lan présènter Indonésia.[1] Jeneng Tike dikenal sawisé main ing variety show ing Trans TV, Extravaganza.[1] Tike miwiti karir dadi penyiar radhio banjur sithik-sithik mlebu ing donya hiburan tivi lan layar amba.[1] Tike rabi karo Arief Luth Handoko ing sasi Agustus 2006.[1] Saiki Tike wis duwé anak, Latisya Rayya Arifti (lair 6 April 2008).[1]

Tike miwiti karir ing donya hiburan nalika taun 2002, dhèwèké dadi penyiar radhio Hardrock FM Bandung lan mandhu acara Good Morning Hardrocker Show bareng Pandji Pragiwaksono.[2] Pisanan metu ing tivi ya iku nalika dadi asistèn Indra Safera ing acara tivi ya iku Ngobras (Ngobrol bareng Indra Safera).[2]

Karir[besut | besut sumber]

Radhio[besut | besut sumber]

  • HardRockFM Bandung - 2002-2003.[2]

Variety Show[besut | besut sumber]

Sinétron/Mini Séri/FTV[besut | besut sumber]

  • Inohong di Bojong Rangkong - TVRI,
  • Jomblo - sérial - RCTI (2006-2007)).[2]

Film[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]