Nadia Mulya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nadia Mulya
Nadia mulya-001a.jpg
Pakaryan aktris, presenter
Bojo Dastin Mirjaya Mudijana
Anak Nadine Andjanimulya Mudijana

Nadya Mulya iku salah sijiné modhél, juru main sinétron, bintang filem, lan uga presenter TV.[1] Nadya Mulya iku wong wadon kang lair ing Jakarta nalika tanggal 19 Fèbruari 1980.[1] Nadya Mulya tau éntuk runner up 1 kontès kecantikan Puteri Indonesia nalika taun 2004.[1] Saliyané iku Nadia Mulya uga kapilih dadi Puteri Pariwisata.[1] Dhèwèké éntuk gelar S2 saka University of Reading England International Management, Inggris.[1] Nadya Mulya miwiti karir nalika dhèwèké dadi juwara loro Wajah Femina nalika taun 2001.[1] Sawisé iku, Nadya Mulya uga éntuk kasempatan dadi bintang iklan lan bintang video klip.[1] Nadya Mulya iku wong wadon kang duwé katurunan Jawa-Bèlgi-Banten.[1] Nadya uga tau main filem ing filem kang judhule Andai Ia Tahu nalika taun (2002). Sawisé iku, Nadya Mulya uga main ing sinétron kang judhulé So What Gitu Lhoh! lan Cintailah Cinta.[1]

Nadia Mulya nikah karo wong lanang kang duwé katurunan Sunda-Padang.[1] Wong lanang iki jenengé Dustin Mirjaya Budiyana.[1] Saka pernikahan iki, Nadya lan Dustin nduwéni anak kang jenengé Nadine Anjani Mulya Mudijana.[1] Saliyané dadi presenter, Nadia uga duwé bisnis butik.[2] Nadia duwé bisnis kanthi dodolan baju hamil [2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 14 Agustus 2011)
  2. a b ciputraentrepreneurship.com(dipunundhuh tanggal 14 Agustus 2011)