Nadia Mulya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nadia Mulya
Lair (1980-02-19) Fèbruari 19, 1980 (umur 44)
Jakarta, Indonesia
BangsaIndonesia
PakaryanArtis, Presenter
BojoDastin Mirjaya Mudijana
AnakNadine Andjanimulya Mudijana

Nadia Mulya iku salah sijiné modhél, juru main sinétron, bintang filem, lan uga presenter TV.[1] Nadia Mulya iku wong wadon kang lair ing Jakarta nalika tanggal 19 Fèbruari 1980.[1] Nadia Mulya tau éntuk runner up 1 kontès kecantikan Puteri Indonesia nalika taun 2004.[1] Saliyané iku Nadia Mulya uga kapilih dadi Puteri Pariwisata.[1] Dhèwèké éntuk gelar S2 saka University of Reading England International Management, Inggris.[1] Nadia Mulya miwiti karir nalika dhèwèké dadi juwara loro Wajah Femina nalika taun 2001.[1] Sawisé iku, Nadia Mulia uga éntuk kasempatan dadi bintang iklan lan bintang video klip.[1] Nadia Mulya iku wong wadon kang duwé katurunan Jawa-Bèlgi-Banten.[1] Nadia Mulia uga tau main filem ing filem kang judhule Andai Ia Tahu nalika taun (2002). Sawisé iku, Nadia Mulya uga main ing sinétron kang judhulé So What Gitu Lhoh! lan Cintailah Cinta.[1]

Nadia Mulya nikah karo wong lanang kang duwé katurunan Sunda-Padang.[1] Wong lanang iki jenengé Dustin Mirjaya Budiyana.[1] Saka pernikahan iki, Nadia lan Dustin nduwéni anak kang jenengé Nadine Anjani Mulya Mudijana.[1] Saliyané dadi presenter, Nadia Mulya uga duwé bisnis butik.[2] Nadia Mulya duwé bisnis kanthi dodolan baju hamil [2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 14 Agustus 2011)
  2. a b ciputraentrepreneurship.com[pranala mati permanèn](dipunundhuh tanggal 14 Agustus 2011)