Femina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Femina ya iku kalawarta wadon kang dibabar PT. Gaya Favorit Press kawit 1972.[1][2] Minangka kalawarta wadon kapisan ana ing Indonésia, Femina dibabar ancas ngakomodhasi kabèh aspirasi wong wadon Indonésia supaya bisa ngoptimalaké potènsi tanpa kélangan jatining dhiri minangka wong wadon.[1][3] Kalawarta iki nyuguh manéka warna rembug bag uriping wong wadon modhèren Indonésia.[3] Minangka kalawarti kulawarga, Femina diperkirakaké duwé oplah paling dhuwur. Mauné kalawarti sasèn, wiwit 1973 dadi kalawarti rong minggunan, banjur taun 1980 dadi kalawarti minggon.

Perintisan kalawarti iki diusahakaké déning Ny. Mirta Kartohadiprodjo, Atiek Makarim, lan Widarti Goenawan.

Majalah iki ngemot:[3]
1. Fashion & beauty;
2. Culinary & living;
3. Self improvement, career & personal finance;
4. Health & fitness;
5. Relationship & sex.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b Dr. Dendy Sugono, ed. (2003). Ensiklopedia Sastra Indonesia Modern. Bandung: Remaja Rosdakarya Offset. ISBN 979-692-283-5. 
  2. Young, Robb (7 May 2014). "Femina Group, Defending Turf". BoF. Dijupuk 11 August 2016. 
  3. a b c "Femina Media Kit". Dijupuk 7 April 2016. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]