Wayback Machine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wayback Machine
Stylized text saying: "INTERNET ARCHIVE WAYBACK MACHINE". The text is in black, except for "WAYBACK", which is in red.
Jinising situs
Arsip
Kang duwéInternet Archive
Situs jaringanweb.archive.org
Urut Alexapositive decrease 253 (Fèbruari 2019)[1]
RègistrasiManasuka
Kababar24 Oktober 2001; 19 taun kapungkur (2001-10-24)[2][3]
Setatus saikiAktif
Katulis mawaJava, Python

Wayback Machine iku arsip dhigital saka World Wide Web lan informasi liyané ing Internèt. Arsip iki kababar ing taun 2001 déning Internet Archive, yaiku organisasi nirlaba kang munjer ing San Francisco, California, Amérikah Sarékat.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Archive.org Traffic, Demographics and Competitors - Alexa". alexa.com. Dibukak ing 4 February 2019.
  2. "WayBackMachine.org WHOIS, DNS, & Domain Info – DomainTools". WHOIS. Dibukak ing March 13, 2016.
  3. "InternetArchive.org WHOIS, DNS, & Domain Info – DomainTools". WHOIS. Dibukak ing March 13, 2016.