Naraguna:JV048Muhamad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
JV048Muhamad

Nuwun, nami kula, <<Muhamad Nurrokhman>>, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, <<Fakultas Bahasa dan Seni Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa>>