Parembugan Naraguna:JV048Muhamad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV048Muhamad!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.04 (UTC)

StefanusRA rembugan 06:32, 22 Maret 2011 (UTC)

Tambahan Kantentuan Presensi Peserta[besut sumber]

Nuwun Sewu, JV048Muhamad,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!! Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 04:21, 1 April 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

Nuwun sewu, JV048Muhamad. Menika patrolinipun.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Jati (kayu) 2 sampun sampun sampun sampun dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Saben ukara, dipun pungkasi kanthi tandha titik. Cacahipun tembung tasih kirang amargi saboten-botenipun wonten 160 tembung. Hurup wiwitan, dipun serat kanthi kapital.
Uceng 1 sampun sampun sampun dereng dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Saben ukara, dipun pungkasi kanthi tandha titik. Cacahipun tembung tasih kirang amargi saboten-botenipun wonten 160 tembung. Hurup wiwitan, dipun serat kanthi kapital.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 03:26, 3 April 2011 (UTC)

Hasil Seleksi Presensi 10 Hari Kedua[besut sumber]

Halo Muhamad

Berdasarkan suntingan kontribusi kamu, kamu terakhir menyunting pada tanggal 2 April 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Papat Limpad ini karena tidak menyunting selama 10 hari berturut-turut. Terima kasih atas partisipasinya karena telah mengikuti kompetisi Papat Limpad ini. Kamu masih bisa berkontribusi di Wikipedia Basa Jawa sebagai relawan biasa dan suntingan kamu tidak terhitung lagi sebagai suntingan kompetisi. Terima kasih.Nurulbaitirohmah rembugan baytea 09:12, 18 April 2011 (UTC)