Parembugan Naraguna:StefanusRA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, StefanusRA!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.59 (UTC)

Tracy rembugan 19:39, 1 Maret 2011 (UTC)

Re:map-bms[besut sumber]

Hallo Stefanus,

Saya tidak tahu mengapa halaman2 tersebut dihapus. Baiklah kalau pernah ada, akan saya munculkan lagi. Tetapi kalau tidak pernah ada bisa dibuat baru. Meursault2004ngobrol 09:04, 23 Maret 2011 (UTC)

Sudah pak. Meursault2004ngobrol 09:45, 23 Maret 2011 (UTC)
Di Wikipedia bahasa Indonesia atau Banyumas? Sebab bisa dikopi dari Wikipedia Indonesia ke Banyumasan. Meursault2004ngobrol 13:58, 23 Maret 2011 (UTC)
OK. Saya mengerti sekarang. Meursault2004ngobrol 14:37, 23 Maret 2011 (UTC)

Sudah pak. Meursault2004ngobrol 06:54, 24 Maret 2011 (UTC)

Sami-sami. Semoga berguna. Meursault2004ngobrol 07:12, 24 Maret 2011 (UTC)

Cithakan[besut sumber]

Terima kasih Pak Stefa
Mohon Maaf, saya butuh bimbingan dan arahan, dalam menyunting karena baru belajar
Saya sangat setuju dengan usulan Panjenengan.dan cithakan yang sudah saya buat akan segera saya revisi

Terima kasih Pak Stefa.Mohon bimbingan untuk langkah selanjutnya.
Salam.Puryono rembugan

Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Mas Stefanus lan para sutresna Wikipedia abasa Jawa, aku ngusulaké pangurus anyar Wikipedia abasa Jawa ing kéné. Nyuwun pamrayoga. Matur nuwun. Pras pirembagan 21 Oktober 2011 13.56 (UTC)