Naraguna:Pras

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pras
Pangurus, Birokrat
Pras.jpg
JenengPrasetyo
Tandha tanganPras (wicara)
LokasiJakarta
NegaraIndonésia
HobiWikipedia
Kothak panganggo
Pribadi
Fairytale date.png
Panganggo iki wis kadhaptar ing Wikipedia abasa Jawi
14 taun, 2 sasi lan 4 dina
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Monas view from Gambir station.JPGPanganggo iki domisili ing Jakarta, Indonésia
Kelairan
Taurus.svgPanganggo iki nduwèni zodiak Taurus
Tiger.svgPanganggo iki nduwèni shio macan
Hobi
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.

nDèrèk nepangaken, nami kula Prasetyo, lair taun 1950 ing dusun Ngawen, Kabupaten Blora, Jawi Tengah. Sapunika manggèn wonten Jakarta.

Kawigatosan:

  • Basa, sastra lan budaya Jawi. Kadereng saking raos prihatin amargi kawigatosan dhumateng basa Jawi déning pamaréntah saha masarakat Jawi piyambak tansaya surut. Manawi mboten wonten ingkang kagugah kanggé ndèrèk memetri lan nyengkuyung sasaged-sagedipun, dangu-dangu saèstu saged sirna. Tuladhanipun sampun cetha wéla-wéla. Upami badhé nggayuh sarjana strata tiga bab kawruh basa Jawi kedah keraya-raya tindak wonten ing Leiden, negari Walandi. Boten saged dipun sélaki malih yèn ing tembé wingking saged ugi tiyang Jawi ingkang badhé sinau kawruh bab gamelan kedah tindak dhateng Boston rumiyin.

Kawigatosan sanèsipun:

  • Geografi
  • Pulitik
  • Militèr

Pranala[besut | besut sumber]

Statistik[besut | besut sumber]

Statistik Wiki Jv[besut | besut sumber]

Statistik pangurus[besut | besut sumber]

Basa[besut | besut sumber]

Jeneng artikeli[besut | besut sumber]

Kategori[besut | besut sumber]

Cithakan[besut | besut sumber]

Daftar sockpuppet[besut | besut sumber]

Bintang WikiJv[besut | besut sumber]

Piranti[besut | besut sumber]

Patroli[besut | besut sumber]

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidhata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

20 Oktober 2020

19 Oktober 2020

18 Oktober 2020

17 Oktober 2020

16 Oktober 2020

15 Oktober 2020

14 Oktober 2020


1000 artikel anyar


20 Gambar anyar