1986

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

1986

Taun: 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991
Dasawarsa: 1970-an  1980-an  1990-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1986 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Kematian[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1986&oldid=808645"