1984

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Artikel punika prakawis taun 1984 Masehi. Kagem artikel prakawis buku kanthi irah-irahan 1984 anggitanipun George Orwell, pirsani 1984 (buku).

Milénium: Milénium ping 2
Abad:
Dasawarsa:
Taun:

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]