1984

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Artikel punika prakawis taun 1984 Masehi. Kagem artikel prakawis buku kanthi irah-irahan 1984 anggitanipun George Orwell, pirsani 1984 (buku).

Taun: 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1984 1985 1986 1987 1988
Dasawarsa: 1970-an  1980-an  1990-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1984 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1984&oldid=992149"