31 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

31 Agustus punika dinten ingkang kaping 243 utawi 244 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

30 Agustus – 31 Agustus – 1 September