1 Sèptèmber

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka 1 September)

1 September punika, dinten ingkang kaping 244 utawi 245 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

31 Agustus1 September2 September
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 1 Sèptèmber ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_Sèptèmber&oldid=1059387"