1 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 1 September)

1 September punika, dinten ingkang kaping 244 utawi 245 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

31 Agustus1 September2 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_Sèptèmber&oldid=1090151"