30 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 Agustus punika dinten ingkang kaping 242 utawi 243 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 Agustus – 30 Agustus – 31 Agustus