30 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 Agustus punika, dinten ingkang kaping 242 utawi 243 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

29 Agustus – 30 Agustus – 31 Agustus