29 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 Agustus punika, dinten ingkang kaping 241 utawi 242 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

28 Agustus – 29 Agustus – 30 Agustus