29 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 Agustus punika, dinten ingkang kaping 241 utawi 242 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

28 Agustus29 Agustus30 Agustus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=29_Agustus&oldid=804137"