28 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

28 Agustus punika dinten ingkang kaping 240 utawi 241 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 Agustus – 28 Agustus – 29 Agustus