28 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

28 Agustus punika, dinten ingkang kaping 240 utawi 241 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

27 Agustus – 28 Agustus – 29 Agustus