28 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

28 Agustus punika, dinten ingkang kaping 240 utawi 241 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 28 Agustus ing Wikimedia Commons.
27 Agustus28 Agustus29 Agustus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=28_Agustus&oldid=804136"