27 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Agustus punika, dinten ingkang kaping 239 utawi 240 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 27 Agustus ing Wikimedia Commons.
26 Agustus27 Agustus28 Agustus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=27_Agustus&oldid=804135"