27 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

27 Agustus punika, dinten ingkang kaping 239 utawi 240 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 Agustus – 27 Agustus – 28 Agustus