26 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

26 Agustus punika dinten ingkang kaping 238 utawi 239 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

25 Agustus – 26 Agustus – 27 Agustus