25 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

25 Agustus punika dinten ingkang kaping 237 utawi 238 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 Agustus – 25 Agustus – 26 Agustus