25 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

25 Agustus punika dinten ingkang kaping 237 utawi 238 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 Agustus – 25 Agustus – 26 Agustus