24 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

24 Agustus punika dinten ingkang kaping 236 utawi 237 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 Agustus – 24 Agustus – 25 Agustus