23 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

23 Agustus punika dinten ingkang kaping 235 utawi 236 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Agustus – 23 Agustus – 24 Agustus