23 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

23 Agustus punika, dinten ingkang kaping 235 utawi 236 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

22 Agustus – 23 Agustus – 24 Agustus