22 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

22 Agustus punika dinten ingkang kaping 234 utawi 235 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Agustus – 22 Agustus – 23 Agustus