22 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

22 Agustus punika dinten ingkang kaping 234 utawi 235 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2012 -Lindhu mawi kakiyatan 5,7 SR ngguncang Pulo Simeulue.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    21 Agustus – 22 Agustus – 23 Agustus