22 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

22 Agustus punika dinten ingkang kaping 234 utawi 235 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2012 -Lindhu mawi kakiyatan 5,7 SR ngguncang Pulo Simeulue.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    21 Agustus – 22 Agustus – 23 Agustus