Gubernur-Jendral

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Gubernur Jenderal iku gubernur kanthi pangkat dhuwur, utawa gubernur utama kanthi pangkat sadhuwuring gubernur "biasa". Gubernur Jenderal sacara umum ngacu marang pamimpin sing diangkat déning sawijining monarki kanggo mimpin sawijining wewengkon tinamtu. Saiki, istilah "Gubernur Jenderal" umumé dipigunakaké ing tilas koloni krajaan Britania RayaBritania Raya.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gubernur-Jendral&oldid=963567"