Pieter Gerardus van Overstraten

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pieter Gerardus van Overstraten (Bergen op Zoom, 1755Batavia, 22 Agustus 1801), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 33. Dhèwèké maréntah antara taun 17961801.

Uga delengen[besut | besut sumber]