1796

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797 1798 1799 1800 1801
Dasawarsa: 1780-an  1790-an  1800-an
Abad: kaping-17  kaping-18  kaping-19
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1796 Masehi ing kalendher Gregorian.

1796


Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1796&oldid=807853"