1794

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797 1798 1799
Dasawarsa: 1780-an  1790-an  1800-an
Abad: kaping-17  kaping-18  kaping-19
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1794 Masehi ing kalendher Gregorian.

1794


Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1794&oldid=840170"