1792

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797
Dasawarsa: 1780-an  1790-an  1800-an
Abad: kaping-17  kaping-18  kaping-19
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1792 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1792&oldid=807843"