2012

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017
Dasawarsa: 1990-an  2000-an  2010-an
Abad: kaping-20  kaping-21  kaping-22
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-2012 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2012&oldid=879934"