Stasiun televisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Stasiun televisi iku stasiun panyiaran sing nyebaraké giarané jroning wangun audio lan video sacara bebarengan menyang perangkat televisi panampa ing wewengkon tinamtu.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Cithakan:Televisi ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stasiun_televisi&oldid=1029588"