Stasiun televisi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Stasiun televisi iku sawijining stasiun panyiaran sing nyebaraké giarané jroning wangun audio lan video sacara bebarengan menyang perangkat televisi panampa ing wilayah tinamtu.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stasiun_televisi&oldid=821775"