Stasiun televisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Stasiun televisi iku stasiun panyiaran sing nyebaraké giarané sajeroning wangun audio lan video kanthi bebarengan menyang perangkat televisi panampa ing wewengkon tinamtu.

Uga delengen[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia