Stasiun televisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Stasiun televisi iku stasiun panyiaran sing nyebaraké giarané sajeroning wangun audio lan video kanthi bebarengan menyang perangkat televisi panampa ing wewengkon tinamtu.

Uga delengen[besut | besut sumber]