Stasiun televisi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Stasiun televisi iku stasiun panyiaran sing nyebaraké giarané jroning wangun audio lan video sacara bebarengan menyang perangkat televisi panampa ing wewengkon tinamtu.

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Cithakan:Televisi ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stasiun_televisi&oldid=1029588"