Swara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
grafik gelombang swara saka alat musik clarinet
gelombang swara longitudinal

Swara miturut ilmu fisika ya iku getaran sing bisa ngrambat awujud gelombang sing bisa dirungokaké nang médhia kaya udara, banyu lan benda padat.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]