Swara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
grafik gelombang swara saka alat musik clarinet
gelombang swara longitudinal

Swara miturut ilmu fisika ya iku getaran kang bisa ngrambat awujud gelombang kang bisa dirungokaké nang médhia kaya udara, banyu lan benda padat.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]