Uni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Swara)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
grafik gelombang swara saka alat musik clarinet
gelombang swara longitudinal

Uni miturut ilmu fisika yaiku getaran kang bisa ngrambat awujud gelombang kang bisa dirungokaké nang médhia kaya udara, banyu lan barang padhet.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]