Udara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Top of Atmosphere.jpg

Udara kuwi gegayutané karo lapisan atmosfer bumi sing ngandhut gas ing saubenging bumi.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]