Udara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Top of Atmosphere.jpg

Udara kuwi gegayutané karo lapisan atmosfer bumi sing ngandhut gas ing saubenging bumi.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]