Udara (elemen)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Udara kuwi sawijining elemen klasik ing anggepané wong Yunani kuna kejaba bumi, banyu lan geni.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]