Udara (elemen)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Udara kuwi sawijining elemen klasik ing anggepané wong Yunani kuna kejaba bumi, banyu lan geni.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]