Uni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
grafik gelombang swara saka alat musik clarinet
gelombang swara longitudinal

Uni miturut ilmu fisika ya iku getaran kang bisa ngrambat awujud gelombang kang bisa dirungokaké nang médhia kaya udara, banyu lan barang padhet.

Delengen uga[besut | besut sumber]


Réferènsi[besut | besut sumber]