YesTV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
YesTV
Yestv Telvis.png
Tipe TV satelit berlangganan
Negara Indonésia
Didirikan 6 Januari 2009
Diluncurkan 2009
Pemilik PT Indonusa Telemedia
Grup Grup Telkom (20%)
Trans Corp (80%)
Afiliasi TelkomVision
Groovia TV
USeeTV
Situs web www.yestv.co.id

YesTV ya iku televisi berlangganan kang mènèhi tayangan program, informasi, hiburan, ulah raga, lan kawruh. Saluran TV kang disediyakaken déning YesTV ora béda karo TelkomVision, kang mbedakake ya iku perangkat keras kang digunakaké.

Paket layanan[besut | besut sumber]

Iki sapérangan paket kang disediakake lan stasiun TV kang sumadya. Kairingan wektu lan owahing layanan, ing ngisor iki paket paling anyar kang disediakake YesTV:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]