YesTV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
TransYesTV
TransVision.png
TipeTV satelit berlangganan
NegaraIndonésia
Didirikan6 Januari 2009
Diluncurkan2009
PemilikPT Indonusa Telemedia
GrupGrup Telkom (20%)
Trans Corp (80%)
AfiliasiTelkomVision
Groovia TV
USeeTV
Situs webwww.yestv.co.id

TransYesTV ya iku televisi berlangganan kang mènèhi tayangan program, informasi, hiburan, ulah raga, lan kawruh. Saluran TV kang disediyakaken déning YesTV ora béda karo TelkomVision, kang mbedakake ya iku perangkat keras kang digunakaké.

Paket layanan[besut | besut sumber]

Iki sapérangan paket kang disediakake lan stasiun TV kang sumadya. Kairingan wektu lan owahing layanan, ing ngisor iki paket paling anyar kang disediakake YesTV:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]