YesTV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
YesTV
Yestv Telvis.png
TipeTV satelit berlangganan
NegaraIndonésia
Didirikan6 Januari 2009
Diluncurkan2009
PemilikPT Indonusa Telemedia
GrupGrup Telkom (20%)
Trans Corp (80%)
AfiliasiTelkomVision
Groovia TV
USeeTV
Situs webwww.yestv.co.id

YesTV ya iku televisi berlangganan kang mènèhi tayangan program, informasi, hiburan, ulah raga, lan kawruh. Saluran TV kang disediyakaken déning YesTV ora béda karo TelkomVision, kang mbedakake ya iku perangkat keras kang digunakaké.

Paket layanan[besut | besut sumber]

Iki sapérangan paket kang disediakake lan stasiun TV kang sumadya. Kairingan wektu lan owahing layanan, ing ngisor iki paket paling anyar kang disediakake YesTV:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]