Fox Movies Premium

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fox Movies Premium
FOX Movies Premium Asia.png
SloganMake Room For Fox Movies Premium
NegaraHong Kong
Wilayah siaranHong Kong, Indonesia, Malaysia, Mongolia, Maladewa, Singapore, Filipina, Papua Nugini, Thailand, Myanmar
Diluncuraké1 Januari 2012
Sing duwéFox International Channels
Kantor pusatHong Kong
Saluran afiliasiSTAR Movies, STAR Gold, STAR Chinese Movies, Movies OK, Phoenix Movies Channel, Fox Action Movies, dan Fox Family Movies
Situs webhttp://http://www.foxmoviespremium.tv
Kasumadyan
Siaran satelit
Astro
(Malaysia)
Channel 413 (SD)
Channel 433 (HD)
TrueVisions
(Thailand)
Channel 45 (SD)
Channel 127 (HD)
Sky Pacific
(Fiji)
Channel 23
TelkomVision
(Indonesia)
Channel 105
Indovision
(Indonesia)
Channel 14
Channel 406 (HD)
MRTV
(Myanmar)
Channel 1
Aora TV
(Indonesia)
Channel 401
OkeVision
(Indonesia)
Channel 06
Cignal Digital TV
(Filipina)
Channel 61 (HD)
G Sat
(Filipina)
Channel 31 (HD)
VTC Digital
(Vietnam)
Channel ?? (HD)
K+
(Vietnam)
Channel ?? (HD)
Siaran kabel
StarHub TV
(Singapore)
Channel 622 (Premium)
Channel 623 (Premium Play)
Channel 662 (Premium HD)
TrueVisions
(Thailand)
Channel 45 (SD)
Channel 127 (HD)
First Media
(Indonesia)
Channel 295
Channel 309 (HD)
Macau CATV
(Macau)
Channel 40
Jogja Medianet
(Indonesia)
Channel 4
SkyCable
(Filipina)
Channel 170 (HD)
MediaNet
(Maladewa)
Channel 600 (SD)
Channel 800 (HD)
Siaran IPTV liwat ADSL
now TV
(Hong Kong)
Channel 117
UniFi
(Malaysia)
Channel 181
Televisi internet
M2V Mobile TV
(Indonesia)
Channel 0019

Fox Movies Premium ya iku sawijining saluran filem Asia kang diduweni déning Fox International Channels, anak perusahaan saka News Corporation.

Ing tanggal 1 Januari 2012, STAR Movies diganti jenenge dadi Fox Movies Premium lan ana ing Hong Kong lan nagara-nagara Asia Tenggara kang kapilih. Ing India, Cina, Vietnam, Timur Tengah, Taiwan, lan Filipina, merek STAR Movies bakal ajeg.

Saluran beroperasi[besut | besut sumber]

Fox Movies Premium[besut | besut sumber]

Fox Movies Premium sadurungé dikenal minangka STAR Movies Asia ditransmisikake ing Asia Tenggara. Iki ya iku versi iklan mung gratis saka STAR Movies lan, ora kaya versi liya saka STAR Movies, versi iki uga ngentèkaké wektu minimal nawakake fileme dhéwé kang bakal ana.

Fox Movies Play[besut | besut sumber]

Fox Movies Play sadurungé dikenal minangka Movies STAR On Demand lan minangka versi SVOD Fox Movies Premium ana kanthi eksklusif ing Singapura ya iku ing Platform Televisi Kabel Digital StarHub TV.

Fox Movies Premium HD[besut | besut sumber]

Ing 1 Januari 2012, STAR Movies HD diganti mereke dadi Fox Movies Premium HD ing wewengkon Asia kang dipilih STAR Movies wis diowahi jenenge dadi Fox Movies Premium.

Gladri[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]