Twitter

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Twitter
Gambar:Twitter 2010 logo.svg.png
Jinising situs
Mikroblog
Ana ing basa Multibahasa
Sing duwé Twitter, Inc.
Digawé déning Obvious, LLC[1]
Revenue $400,000 Q3 (2009)[2]
Situs jaringan Twitter.com
Dagang Ya
Règistrasi Diperlukan
Diluncuraké 13 Juli 2006
Status saiki Aktif
Logo Twitter nganti 14 September 2010

Twitter iku sawijining situs web sing diduwèni lan dioperasèkaké déning Twitter Inc., sing nawakaké jaringan sosial arupa mikroblog saéngga para panganggoné bisa ngirim lan maca pesen sing diarani tweets. Tweets iku tèks tulisan nganti 140 karakter sing ditampilaké ing kaca profil panganggo. Tweets bisa dideleng wong jaba, nanging pengirim bisa mbatesi pangiriman pesen menyang dhaptar kanca-kancané waé. Panganggo bisa ndeleng tweets penulis liya sing diarani pengikut.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  • Aulia, Muhammad. 2010. Belajar Teknologi dengan Mudah. Dhépok: Gramedia Pustaka
  • Elcom. 2009. Twitter: Best Social Networking. Jakarta: Penerbit Andi Jogjakarta
  • Milstei, Sarah and Tim O’Reilly. 2009. The Twitter Book. USA: O’Reilly Media Inc.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Cithakan:Twitter navbox