Twitter

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Twitter
Gambar:Twitter 2010 logo.svg.png
Alamat jaringan Twitter.com
Dedagangan? Ya
Jinis situs Mikroblog
Régistrasi Diperlukan
Basa sadhiyan Multibahasa
Baku Twitter, Inc.
Digawé déning Obvious, LLC[1]
Diluncur 13 Juli 2006
Pametu $400,000 Q3 (2009)[2]
Kahanan saiki Aktif
Logo Twitter nganti 14 September 2010

Twitter iku sawijining situs web sing diduwèni lan dioperasèkaké déning Twitter Inc., sing nawakaké jaringan sosial arupa mikroblog saéngga para panganggoné bisa ngirim lan maca pesen sing diarani tweets. Tweets iku tèks tulisan nganti 140 karakter sing ditampilaké ing kaca profil panganggo. Tweets bisa dideleng wong jaba, nanging pengirim bisa mbatesi pangiriman pesen menyang dhaptar kanca-kancané waé. Panganggo bisa ndeleng tweets penulis liya sing diarani pengikut.

Referensi[sunting | besut sumber]

  • Aulia, Muhammad. 2010. Belajar Teknologi dengan Mudah. Depok: Gramedia Pustaka
  • Elcom. 2009. Twitter: Best Social Networking. Jakarta: Penerbit Andi Jogjakarta
  • Milstei, Sarah and Tim O’Reilly. 2009. The Twitter Book. USA: O’Reilly Media Inc.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Catatan sikil[sunting | besut sumber]

Cithakan:Twitter navbox

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Twitter&oldid=889444"