Myspace

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
MySpace
Myspacelogo2013.svg
Jinising situs
Layanan jejaring sosial
Ana ing basa Multibasa (semula hanya berbasa Inggris)
Sing duwé News Corporation
Digawé déning Thomas Anderson
Christopher DeWolfe
Situs jaringan www.myspace.com
Urut Alexa
  1. 5[1]
Dagang Ya
Règistrasi Dibutuhaké kanggo manéka fasilitas
Diluncuraké 2003
Status saiki Aktif

MySpace iku sawijining situs jejaring sosial. Kantor pusaté ing Beverly Hills, California, lan dumunung ing sawiji gedung kantor duwèké parusahan mau, News Digital Media, duwèké News Corporation. MySpace dadi situs jaringan sosial paling populèr ing Amérika Sarékat ing sasi Juni 2006. Miturut comScore, MySpace wis disusul déning kompetitor internasional mliginé ya iku Facebook ing sasi April 2008.

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Pete Cashmore (2006-07-11). "MySpace, America’s Number One". Mashable.com. Retrieved 2010-07-24.
  • My Space is not their space anymore – Article on the move to Beverly Hills. Retrieved March 16, 2007.
  • Goldman, David (2009-06-16). "MySpace to cut 30%, or 430 jobs". CNN. Retrieved 2010-03-30

Pranala[besut | besut sumber]

  1. ^ Site Information from Alexa Alexa Internet. Accessed 31 Maret 2008.