Myspace

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
MySpace
Myspacelogo2013.svg
Alamat jaringan www.myspace.com
Dedagangan? Ya
Jinis situs Layanan jejaring sosial
Régistrasi Dibutuhaké kanggo manéka fasilitas
Basa sadhiyan Multibasa (semula hanya berbasa Inggris)
Baku News Corporation
Digawé déning Thomas Anderson
Christopher DeWolfe
Diluncur 2003
Rang Alexa
  1. 5[1]
Kahanan saiki Aktif

MySpace iku sawijining situs jejaring sosial. Kantor pusaté ing Beverly Hills, California, lan dumunung ing sawiji gedung kantor duwèké parusahan kasebut, News Digital Media, duwèké News Corporation. MySpace dadi situs jaringan sosial paling populèr ing Amérika Sarékat ing sasi Juni 2006. Miturut comScore, MySpace wis disusul déning kompetitor internasional utamané ya iku Facebook ing sasi April 2008.

Referensi[sunting | besut sumber]

  • Pete Cashmore (2006-07-11). "MySpace, America’s Number One". Mashable.com. Retrieved 2010-07-24.
  • My Space is not their space anymore – Article on the move to Beverly Hills. Retrieved March 16, 2007.
  • Goldman, David (2009-06-16). "MySpace to cut 30%, or 430 jobs". CNN. Retrieved 2010-03-30

Pranala[sunting | besut sumber]

  1. ^ Site Information from Alexa Alexa Internet. Accessed 31 Maret 2008.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Myspace&oldid=969651"