MNC Vision

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Indovision)
Jump to navigation Jump to search
MNC Vision
Gambar:MNC Vision.png
TipeTV satelit berlangganan
NegaraIndonésia
Didirikan8 Agustus 1988 sebagai Indovision
11 Desember 2017 sebagai MNC Vision
PemilikPT MNC Skyvision
GrupMNC Group
AfiliasiRCTI, MNCTPI, GTV, INews
Situs webwww.indovision.tv

MNC Vision sebelumnya bernama Indovision, OkeVision dan Top TV iku sawijining stasiun televisi satelit langganan sing digulawentah déning PT MNC Skyvision (sadurungé aran PT Matahari Lintas Cakrawala). Parusahan sing diadegaké ing tanggal 8 Agustus 1988 iki miwiti masaraké produk jasané ing wiwitan taun 1994 lan tanggung jawab ngenani pamasaran program pangelolaan sarta pelayanan marang para pelanggan.

Wiwitané Indovision migunakaké jasa transponder lan sistem broadcasting satelit Palapa C-2 sarta migunakaké analog nganggo frekuensi C-Band.

Nanging, sabanjuré dirancang proyèk peluncuran satelit Indostar-1 utawa sing saiki kondhang kanthi jeneng satelit Cakrawarta-1 sing mirunggan migunakaké frekuensi S-Band sing luwih tahan owah-owahan cuaca, ya iku kaanan laladan tropis sarta duwé jejak jangkauan (footprint) menyang kabèh wewengkon Indonésia.

Susunan saluran[besut | besut sumber]

Wiwit tanggal 3 Juli 2009, pakèt Indovision wis owah dadi 19 pakèt ya iku: pakèt Galaxy lan Venus

  1. MNCTPI
  2. RCTI
  3. GTV
  4. iNews
  5. MNC News
  6. Vision
  7. MNC Channels

Jaringan Vision[besut | besut sumber]

  1. O Channel
  2. INTV
  3. SCTV
  4. Metro TV
  5. TransTV
  6. Trans7
  7. NET.
  8. DAAI TV
  9. RTV
  10. BeritaSatu
  11. Nasional TV
  12. TVRI

Breaking[besut | besut sumber]

  • Breaking News Indonesia
  • Breaking News Indan
  • Breaking News Riga
  • Breaking News Malayam

Cinema 1 (Pakèt anyar)[besut | besut sumber]

Pakèt tambahan[besut | besut sumber]

Radhio[besut | besut sumber]


Cinema 2 (Pakèt anyar)[besut | besut sumber]

Sport (Pakèt anyar)[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia