11 Desember

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

11 Desember punika, dinten ingkang kaping 345 utawi 346 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

  • 2009 - Mahkamah Konstitusi Turki nglarang 'Partai Masarakat Demokratis' (Demokratik Toplum Partisi) awit dipun anggep wonten gandhènganipun mawi PKK lan dados nyenkuyung séparatisme bangsa Kurdi ing Turki. (Hürriyet Daily News)

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 11 Desember ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=11_Desember&oldid=804290"