11 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 11 Desember)

11 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 345 utawi 346 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2009-Mahkamah Konstitusi Turki nglarang 'Parté Masarakat Demokratis' (Demokratik Toplum Partisi) awit dipunanggep wonten gandhènganipun mawi PKK lan dados nyenkuyung séparatisme bangsa Kurdi ing Turki. (Hürriyet Daily News)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]