Trans7

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Trans7
PT Duta Visual Nusantara Tivi Tujuh
Mobil operasional trans7.jpg
Jeneng sadurungé TV7
Slogan Aktif, Cerdas, Menghibur
Diluncuraké 25 November 2001 (sebagai TV7)[1]
15 Desember 2006 (sebagai Trans7)
Sing duwé Kompas Gramedia (2001-2006) (88%)
Bakrie & Brothers (2001-2005) (12%)
PT Trans Corporation (2006-present)
Kantor pusat Jakarta, Indonésia
Saluran afiliasi antv (2001-2005)
Trans TV (2006-sekarang)
Situs web http://www.trans7.co.id
Kasumadyan
Siaran IPTV liwat ADSL
Groovia TV 105

Trans7 (sadurungé jenengé TV7) ya iku salah sawijiné stasiun tivi swasta nasional ing Indonésia.[2] Trans7 digawé kanthi jeneng TV7 miturut ijin saka Dinas Perdagangan dan Perindustrian Jakarta Pusat kanthi Nomor 809/BH.09.05/III/2000 kang sahamé sabagéyan dinduwéni déning Kompas Gramedia (KG) lan 12% dadi duwéké Bakrie & Brothers (perusahaan konglomerat kang dinduwéni Aburizal Bakrie.[2] Saliyané iki Aburizal Bakrie uga nduwé tivi swasta liyané kayata antv).[2] Nalika tanggal 22 Maret 2000 kahanané TV7 wis dumumaké ing Berita Nagara Nomor 8687.[2] Trans7 diumumaké dadi PT Duta Visual Nusantara Tivi Tujuh.[2] Nalika tanggal 4 Agustus 2006, Para Group kanthi liwat PT Trans Corpora wis resmi tuku 49% saham PT Duta Visual Nusantara Tivi Tujuh.[2] Kanthi anané re-launch nalik tanggal 15 Desember 2006, lan tanggal iki ditetepaké dadi tanggal lan dina lairé Trans7.[2] Direktur Utama Trans7 saiki ya iku Atiek Nur Wahyuni.[3]

Acara[besut | besut sumber]

Acara-acara kang disiyaraké Trans7 ya iku:[2]

Film séri[besut | besut sumber]

Film séri kang disiyaraké Trans 7 ya iku [2]

Acara kang tau ditayangké[besut | besut sumber]

Acara kang tau disiyaraké Trans7 ya iku:[2]

  • Cuci Mata
  • I Gosip
    • I Gosip Pagi
    • I Gosip Siang
    • I Gosip Sore
  • Klise
  • Mariam Mikrolet
  • TKP

Penyiar[besut | besut sumber]

Dene penyiar-penyiar kang tau dadi penyiar ing Trans7 ya iku [2]

Mantan penyiar[besut | besut sumber]

Transmisi[besut | besut sumber]

Flag of Indonésia Indonésia[besut | besut sumber]

Trans7 nduwé 26 stasiun transmisi, saengga Trans7 bisa dideleng luwih saka 133 juta penonton tivi ingi Indonésia.[2]

Direksi[besut | besut sumber]

Dhaptar direktur utama[besut | besut sumber]

No. Nama Awal jabatan Akhir jabatan
1 August Parengkuan 2001 2006
2 Wishnutama 2006 2008
3 Atiek Nurwahyuni 2008 sekarang

Direksi saiki[besut | besut sumber]

Nama Jabatan
Atiek Nurwahyuni Direktur Utama
Wishnutama Direktur Produksi dan Operasional
Ch. Suswati Handayani Direktur Keuangan dan Sumber Daya

Delengen uga[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Corporate Overview - Tv7.com
  2. ^ a b c d e f g h i j k l (id)[ Situs resmi trans7.co.id(dipunundhuh tanggal 26 Juni 2011)
  3. ^ (id)berita di tempo tempointeraktif.com(dipunundhuh tanggal 26 Juni 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Trans7&oldid=1055067"