Kutha Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Malang)
Kutha Malang
Locator kota malang.png
Lambang Kutha Malang
Motto: "Malangkucecwara" ()
Gambar:Locator kota malang.jpg
Dina Dadi:
Walikutha: Drs. Peni Suparto, MAP.
Wakil Walikutha:
Jembar
 - Total:

124 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

5 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 768.000 (2003)
+/- 6.171 jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Jawa lan Basa Indonésia
Kantor Balékutha Malang

Kutha Malang iku kutha gedhe nomer 2 ing Jawa Timur sawise Surabaya, jembar wewengkon kutha iki ± 124 km² utawa hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

112,34'09" - 11,41'34" Bujur wetan 7,54'52", 22 - 8,03'05", 11 Lintang kidul

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kutha Malang ketata jroning 5 kacamatan, lan 57 kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Malang ya iku:

Ekonomi & Sosial[besut | besut sumber]

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Jawa Wétan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Malang&oldid=1046225"