Kutha Madiun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Madiun
Lambang Kutha Madiun.jpg
Lambang Kutha Madiun
Sesanti: "" ()
Locator kota madiun.png
Dina Dadi:
Walikutha: Bambang Irianto
Wakil Walikutha: Gandhi Yoeninta
Jembar
 -Total:

30 km²
Kacamatan
 -Cacahe:

3 Kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-169.000 (2003)
+/-5.633 jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Jawa lan Basa Indonésia

Kutha Madiun iku kutha ing Jawa Wétan, jembar wewengkon kutha iki ± 30 km² utawa hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Madiun ketata sajeroning 3 kacamatan, 21 kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Madiun ya iku:

Ékonomi & Sosial[besut | besut sumber]

Ning Madiun akèh pabrik gula: Rejo Agung, Sudono, Rejosari, Pagotan, lan liyo-liyané.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Jawa Wétan