Zona wektu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Zona wektu donya

Donya utawa bumi iki dipérang dadi 24 zona wektu sing béda-béda, miturut papan panggonan kasebut. Wektu universal sing dadi pathokan yakuwi wektu GMT, wektu sing ana ing Greenwich, Inggris. Zona wektu biasané dipautaké menyang wektu GMT iki.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zona_wektu&oldid=814951"