Zona wektu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Zona wektu donya

Donya utawa bumi iki dipérang dadi 24 zona wektu sing béda-béda, miturut papan panggonan kasebut. Wektu universal sing dadi pathokan ya iku wektu GMT, wektu sing ana ing Greenwich, Inggris. Zona wektu biasané dipautaké menyang wektu GMT iki.

Delengen uga[besut | besut sumber]