Zona wektu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Zona wektu donya

Donya utawa bumi iki dipérang dadi 24 zona wektu kang béda-béda, miturut papan panggonan mau. Wektu universal kang dadi pathokan yaiku wektu GMT, wektu kang ana ing Greenwich, Inggris. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki(UTC 0). Qoutes Editing

Deleng uga[besut | besut sumber]