UTC+01:00

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
UTC+01: Biru (Januari), Jingga (Juli), Kuning (sadawané taun), Biru padhang – segara

UTC+01:00 iku santun wektu sing 1 jam munjuli Wektu Universal Kakoordhinasi (UTC).

Wektu iki kanggo ing:

  • Wektu Éropah Tengah
  • Wektu Afrikah Kulon
  • Wektu Katiga Éropah Kulon
    • Wektu Katiga Britis
    • Wektu Baku Irlan
  • Wektu Baku Romans (Control panel ing Microsoft Windows)
  • Wektu Internèt Swatch
  • EVE Online

Ing ISO 8601, wektu mangkéné bakal katulis 2017-08-22T10:40:04+01:00.

Wektu Éropah Tengah (mangsa salju ing pérangan lor bumi)[besut | besut sumber]

Wektu Katiga Éropah Kulon (mangsa katiga ing pérangan lor bumi)[besut | besut sumber]

Minangka wektu baku (mangsa salju ing pérangan kidul bumi)[besut | besut sumber]

Minangka wektu baku (sadawané taun)[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Current local time in Longyearbyen". Time and Date. Dijupuk 13 July 2012. 
  2. ^ "Current local time in Jan Mayen". Time and Date. Dijupuk 13 July 2012. 
  3. ^ "Benin Time". Greenwichmeantime.com. Dijupuk 28 December 2011.