UTC+01:00

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
UTC+01: Biru (Januari), Jingga (Juli), Kuning (sadawané taun), Biru padhang – segara

UTC+01:00 iku santun wektu sing 1 jam munjuli Wektu Universal Kakoordhinasi (UTC).

Wektu iki kanggo ing:

  • Wektu Éropah Tengah
  • Wektu Afrikah Kulon
  • Wektu Katiga Éropah Kulon
    • Wektu Katiga Britis
    • Wektu Baku Irlan
  • Wektu Baku Romans (Control panel ing Microsoft Windows)
  • Wektu Internèt Swatch
  • EVE Online

Ing ISO 8601, wektu mangkéné bakal katulis 2017-08-22T10:40:04+01:00.

Wektu Éropah Tengah (mangsa salju ing pérangan lor bumi)[besut | besut sumber]

Wektu Katiga Éropah Kulon (mangsa katiga ing pérangan lor bumi)[besut | besut sumber]

Minangka wektu baku (mangsa salju ing pérangan kidul bumi)[besut | besut sumber]

Minangka wektu baku (sadawané taun)[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Current local time in Longyearbyen". Time and Date. Dijupuk 13 July 2012. 
  2. "Current local time in Jan Mayen". Time and Date. Dijupuk 13 July 2012. 
  3. "Benin Time". Greenwichmeantime.com. Dijupuk 28 December 2011.