Azores

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kapuloan Azores (basa Portugis: Açores) iku kapuloan gunung geni kang dumunung ing tengah Samodra Atlantik lan minangka wewengkon otonomi Portugal. Let-é watara 1.500 km saka Lisabon lan 3.900 km saka wétan pasisir Amérika Lèr.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]