Azores

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kapuloan Azores (basa Portugis: Açores) kuwi kapuloan gunung geni kang dumunung ing tengah Samodra Atlantik lan minangka wilayah otonomi Portugal. Let-é watara 1.500 km saka Lisabon lan 3.900 km saka wétan pesisir Amérika Lèr.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Azores&oldid=820001"