Azores

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kapuloan Azores (basa Portugis: Açores) iku kapuloan gunung geni kang dumunung ing tengah Samodra Atlantik lan minangka wewengkon otonomi Portugal. Let-é watara 1.500 km saka Lisabon lan 3.900 km saka wétan pesisir Amérika Lèr.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Azores&oldid=1101916"