UTC+08:30

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

UTC+8:30 digunakake ing nagara ing ngisor iki:

Nagara[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UTC%2B08:30&oldid=956462"