Menyang kontèn

UTC+08:00

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

UTC+8 digunakake ing 112.5° Bujur Wetan-127.5° Bujur Wetan. Negara kang nganggo zona wektu iki:

Zon waktu[besut | besut sumber]

Nagara[besut | besut sumber]