UTC+08:00

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

UTC+8 digunakake ing nagara ing ngisor iki:

Zon waktu[besut | besut sumber]

Nagara[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UTC%2B08:00&oldid=993960"