Wektu Standar Singapura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Singapura tundhuk marang zona wektu kang wolung jam ahead wektu UTC, kang (UTC+8) lan dikenal minangka Singapore Standard Time (Wektu Standar Singapura) utawa SGT. Iku padha zona wektu karo Wektu Standar Australia Kulon, Wektu Standar China lan Wektu Hong Kong.

Miturut Longitude ing peta, Singapura bener iku zona wektu UTC+7.