Wektu Standar Singapura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Singapura tundhuk marang zona wektu kang wolung wektu UTC, kang (UTC+8) lan dikenal minangka Singapore Standard Time (Wektu Standar Singapura) utawa SGT. Iku padha zona wektu karo Wektu Standar Australia Kulon, Wektu Standar China lan Wektu Hong Kong.

Miturut Longitude ing peta, Singapura bener iku zona wektu UTC+7.