UTC+08:00

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka UTC+8)

UTC+8 digunakake ing nagara ing ngisor iki:

Zon waktu[besut | besut sumber]

Nagara[besut | besut sumber]