UTC+07:00

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka UTC+7)

UTC+7 iku kanggé ing lokasi:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UTC%2B07:00&oldid=1018545"