UTC+07:00

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka UTC+7)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

UTC+7 iku zona wektu kang di kanggé ing 97.5°Bujur Wetan-112.5°Bujur Wetan. Conto lokasi: